Gratis bezorgen en retourneren vanaf € 75,00 NL/BE/DE

Je wilt een product retourneren? Dat kan natuurlijk!
Hoe werken wij?

In het kort:

Voldoet je aankoop bij Casa Comodo niet aan je verwachtingen, dan heb je het recht om een product binnen 14 dagen na ontvangst aan te melden voor retour zonder opgave van reden. Na deze melding heb je nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk retour te sturen. De verzendkosten voor de retour zijn voor jouw rekening voor bestellingen onder € 75,00. Je kunt je bestelling gratis retourneren als het bestelbedrag van dit product hoger is dan € 75,00 (voor NL en BE). Dit geldt ook als je een product wilt ruilen. Je kunt eenmalig een product gratis retourneren of omruilen bij een bestelling boven € 75,00.

Maak je geen gebruik van ons retourlabel, dan zijn de  kosten voor het retour sturen altijd voor rekening van de klant. Pakketten die je op eigen gelegenheid retour stuurt, worden niet door ons opgehaald bij een ophaal locatie.

Op het retour formulier dat meegestuurd wordt met je bestelling, vind je alle informatie hoe je je een product kunt aanmelden en retour kunt sturen. Heb je nog vragen, stuur dan een e-mail naar joanna@casacomodo.nl.

Het orderbedrag wordt binnen 14 dagen (na ontvangst van het product in goede staat) teruggestort.

Retour pakketten zonder ingevuld retour formulier kunnen wij niet verwerken en zullen retour gestuurd worden.

Voor pakketten die bij een PostNL locatie liggen en vervolgens niet opgehaald worden, wordt een bedrag van € 6,95 voor de verzendkosten doorberekend aan de klant.

Woon je buiten Nederland of België, dan zijn de retourkosten altijd voor rekening van de klant.

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat je een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om je product retour te sturen. Je krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. Je kunt gratis (eenmalig) retourneren als de bestelwaarde van het product hoger is dan € 75,00 (voor NL & BE). Enkel de kosten voor retour van je thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening als je bestelling lager is dan € 75,00. Deze kosten bedragen dan € 6,95 per pakket en € 5,95 voor een brievenbuspakket. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Retourkosten buiten Nederland en België zijn altijd voor rekening van de klant.

Beddengoed en andere textielproducten mogen niet gewassen of gebruikt zijn. Maatstickers op het beddengoed mogen niet verwijderd zijn. Dit is om voor ieder 100% hygiëne te garanderen.
Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@casacomodo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan je doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wil je een product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. Je kunt hiervoor contact opnemen met info@casacomodo.nl. Ook hier geldt: gratis (eenmalig) retourneren als de bestelwaarde van het product hoger is dan € 75,00. Is de bestelwaarde van het product lager dan € 75,00, dan zijn de retourkosten voor rekening van de klant. De verzendkosten voor het omruilen van producten buiten Nederland en België zijn altijd voor rekening van de klant.
Producten die zijn afgeprijsd of speciaal voor je op maat zijn gemaakt, kunnen niet geruild worden.

Inschrijven nieuwsbrief

No spam guarantee.

Updating…
  • Geen producten in je winkelwagen.