Gratis bezorgen en retourneren vanaf € 75,00 NL/BE/DE

Levertijd

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. We streven ernaar om je bestelling binnen 1-2 werkdagen naar je toe te sturen. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren.

Mochten wij om wat voor reden dan ook de levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

Verzendkosten

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor Nederland, België en Duitsland bedragen:

€ 3,95 voor bestellingen met een totaalbedrag minder dan € 75,00;
Gratis voor bestellingen (plus eenmalig gratis retourneren vanuit Nederland en België) vanaf € 75,00

Levering verloopt via de postbode of pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.
Ben je niet thuis als het pakket wordt afgeleverd? Geen probleem, je kunt het daarna op een PostNL locatie ophalen. De bestelling blijft hier 7 dagen liggen. Haal je de bestelling niet op, dan zijn we genoodzaakt om de verzendkosten van € 6,95 aan jou door te berekenen (dit geldt voor Nederland en België). Voor andere landen hebben we per land verzend- en administratie kosten die worden doorberekend.

witte linnen gordijnen
Inschrijven nieuwsbrief

Geen spamgarantie.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.