Gratis bezorgen en retourneren vanaf € 75,00 NL/BE/DE

Voordelen linnen beddengoed

De voordelen van linnen beddengoed | Casa ComodoDe voordelen van linnen beddengoed | Casa Comodo

Voordelen linnen dekbedovertrek

Waarom zou je voor een linnen dekbedovertrek kiezen? Wat zijn de voordelen?

De voordelen van linnen dekbedovertrekken? Het is mooi, luxe en stoer. En het heeft unieke eigenschappen die geen enkel ander stof je kan bieden. Door de structuur van het stof geeft het je interieur een exclusieve en natuurlijke uitstraling. Linnen is prachtig voor beddengoed, gordijnen, kussens, plaids, spreien en tafelkleden. Het heeft eigenlijk één nadeel. Het is gewoon iets duurder in aanschaf als je het vergelijkt met bijvoorbeeld een katoenen dekbedovertrek.

Maar waarom zijn er dan toch zoveel mensen die kiezen voor linnen beddengoed en nooit meer anders willen?

In het kort

In het kort de voordelen van linnen dekbedovertrekken:

Linnen is een natuurproduct, het bevat geen plastic deeltjes.
Linnen is hypoallergeen en antibacterieel! Beestjes als huisstofmijt zitten niet in linnen. Het is dus heel geschikt voor mensen die allergisch zijn.
Linnen absorbeert heel veel vocht zonder dat het stof zelf vochtig wordt, maar liefst 20% van zijn eigen gewicht. Dit is heel prettig, zeker voor mensen die veel transpireren tijdens hun slaap. Je linnen beddengoed blijft fris en comfortabel.
Het voelt koel aan in de zomer en warm in de winter.
Hoe vaker linnen gewassen is, hoe zachter en comfortabeler het stof aanvoelt
Strijken is niet nodig!
Linnen is sterk. Je hebt er dus lang plezier van!
En niet onbelangrijk. Het produceren van linnen is duurzaam. De vlasplant waar linnen van gemaakt wordt, groeit in de kustgebieden van Frankrijk, België en Nederland. De plant heeft genoeg aan regenwater (irrigatie is niet nodig) en houdt niet van pesticiden.
Ook het onderhoud van linnen beddengoed is duurzaam. Was het op maximaal 30-40 graden Celsius en je beddengoed is echt schoon en fris.

Onze collectie

Linnen dekbedovertrekken van Casa Comodo

De collectie van Casa Comodo bestaat uit een ruim assortiment linnen beddengoed om je slaapkamer helemaal in te richten. Gemaakt van linnen dat voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Het linnen is duurzaam geproduceerd en heeft het een Oeko-Tex Standard® en European Flax Fiber® keurmerk. Gemaakt met respect voor de natuur, dier en natuur. Vrij van schadelijke chemicaliën en pesticiden.

Al onze producten zijn altijd gemaakt van 100% linnen, dus geen mix met katoen, tencel of hemp zodat je altijd optimaal kunt genieten van de voordelen van linnen.

Ontdek onze collectie linnen beddengoed:

Inschrijven nieuwsbrief

Geen spamgarantie.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.