Gratis bezorgen en retourneren vanaf € 75,00 NL/BE/DE

Premium kwaliteit linnen beddengoed, beste prijs. Hoe kan dat?

Premium kwaliteit, beste prijs linnen beddengoed

Kwaliteit & Prijs

Waarom is het linnen beddengoed van Casa Comodo het mooiste linnen voor de beste prijs?

Wij bieden de mooiste kwaliteit linnen beddengoed voor de beste prijs. Ja, dat is echt waar! 180 gr/m2 linnen, prachtige kleuren en prijzen inclusief kussenslopen!
Maar hoe kan dat dan, zul je je misschien afvragen? Premium kwaliteit linnen en de beste prijs? Het antwoord is eigenlijk heel simpel. Zoals de Engelsen zeggen “We cut out the middle man”.

Linnen is altijd een luxe en exclusief stof geweest. Maar ook altijd duurder dan bijvoorbeeld katoen. Hoe komt dat linnen duurder is dan andere textielsoorten? Het proces om linnen te produceren is arbeids- en tijdsintensiever. De machines om het linnen te spinnen en te weven moeten op een lagere snelheid staan omdat anders de vezels breken. Men kan dus per dag minder linnen produceren dan bijvoorbeeld katoen. Het kost dus meer tijd en arbeid en dat maakt dat linnen duurder is. Maar het resultaat is dan ook dat het linnen veel sterker en duurzamer is dan andere textielsoorten waardoor je er ook langer plezier van hebt (fun fact: de prijs per nacht van linnen beddengoed ligt lager dan andere textielsoorten ?).

Altijd 100% linnen

Premium kwaliteit en beste prijs voor linnen beddengoed

Wij kopen ons linnen in Europa en laten het maken in een klein atelier. Dit is duurzaam Europees linnen, 180 gr/m2. Dit is een mooie kwaliteit linnen, niet te dun en niet te zwaar. Om een vergelijk te maken, goedkopere aanbieders hebben vaak een kwaliteit van 100-104.
Ons linnen is 100% linnen, dus geen mix met katoen. Daarnaast is de onder- en de bovenzijde altijd 100% linnen waardoor je ook geniet van de fijne eigenschappen van linnen als je eronder ligt.

Al ons beddengoed wordt gemaakt van linnen met een European Flax Fiber en Oeko Tex Standard certificaat. Eerlijk linnen, vrij van schadelijke chemicaliën en pesticiden.
Op de kwaliteit van ons linnen beddengoed hebben wij dus niet bespaard!

Directe verkoop

Verkoop direct aan consumenten

Wat hebben wij wel gedaan? Wij hebben voor een ander business model gekozen. Het traject van het spinnen, weven en confectioneren van het beddengoed tot aan de klant hebben wij korter gemaakt. Wij hebben er een stukje uitgelaten (Cut out the middle man). Wij produceren het linnen beddengoed en verkopen het niet via een derde partij. Nee, wij verkopen het direct aan degene die onder het dekbedovertrek slaapt. Op deze manier maken wij kwalitatief hoogstaand linnen beddengoed voor veel mensen bereikbaar. Door een schakel uit het distributiekanaal te halen, zijn wij in staat om onze prijs laag te houden.

Inschrijven nieuwsbrief

Geen spamgarantie.

Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.